WELKOM BIJ LUCKY

Bij Lucky houden we van het leven en vinden we dat deze gevierd mag worden. Wij vinden het belangrijk dat je lacht, danst, zingt, plezier hebt, de liefde van je leven ontmoet. Met elkaar, samen. Dáárom bouwen wij al sinds 1973 de mooiste feesten. 

Gaat jouw hart sneller kloppen bij de gedachte om onderdeel te zijn van waanzinnige evenementen en wil jij the Lucky Family komen versterken? Check dan snel de openstaande vacatures. 

Over Lucky

Lucky – The Feel Good Provider uit Rijssen is al meer dan 48 jaar een begrip in Oost-Nederland. Naast uitgaansgelegenheid is Lucky een veelzijdige en succesvolle evenementenorganisator. Van rockconcerten tot dance evenementen, bedrijfsfeesten en festivals. Lucky is er professioneel op ingericht om van elk evenement een groot succes te maken.

Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen... Samen met een team vol fantastische en gezellige mensen - ook wel the Lucky Family genoemd - bouwen wij aan de mooiste, meest spectaculaire en bijzondere feesten. Wij vinden het hierbij belangrijk dat zowel onze gasten als onze medewerkers herinneringen voor het leven maken. Ons motto is: 

DO WHAT YOU LOVE

AND YOU'LL NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFE!

Uitgeroepen tot populairste club van Nederland! 
⭐⭐⭐⭐⭐